Ook onze puppenkind wordt groot en is inmiddels natuurlijk geen puppenkind meer. Helaas heeft Cato niet van een onbezorgde puppentijd kunnen genieten waarvan ze tot op de dag van vandaag nog steeds gevolgen van ondervindt en ook zal blijven vinden. Cato heeft in haar nog prille leventje een ernstige blessure opgelopen waarvan er destijds nog niet kon worden aangegeven welke kant het muntje op zou vallen. Cato haar puppentijd heeft voor een grote gedeelte bestaan uit revalideren en heel veel zwemuren maken voor zover je dat kan doen met een pup. Gelukkig heeft Dogsplash samen met ons de handen ineen geslagen en zijn we er voor gegaan, we zwemmen wekelijks nog steeds met haar en de andere meiden. Door middel van een röntgenfoto is echter gebleken dat er blijvende schade is gebleven en wat voor consequenties dat heeft voor de toekomst dat weten we gewoon niet, vooralsnog hebben we besloten om niet op voorhand te gaan opereren maar een operatie is te zijner tijd ook niet uitgesloten. Het spreekt voor zich dat Cato hierdoor niet zal worden ingezet voor de fok, onze mening is dat het dragen en verzorgen van puppies topsport is en dat de moederhond dan ook een gezonde hond moet zijn. Voor de rest heeft Cato natuurlijk haar plekje verworven in de roedel met haar heerlijke ondeugd en streken, en zal dit voor ons geen reden zijn om een ander tehuis voor haar te gaan zoeken want “Catootje blijft immers ons kadootje”

 

 

 

Cato La Fede Speranza e l’Amore

 

“Catootje ons kadootje”, want dat is ze echt. Was het onze bedoeling om er nog een meisje te houden, nee eigenlijk niet. Maar soms lopen dingen gewoon zo, daarom is onze kennel is uitgebreid met Cato. Cato is geboren op 28-02-2020 uit de combinatie Annika La Fede Speranze e l’Amore x Ch. Zhen’Lee Ostiano. Cato is qua uiterlijk haast een kloontje van haar moeder, karakter niet overigens. We zijn natuurlijk zeer benieuwd hoe ze zal uitgroeien. Wij zullen er in ieder geval voor zorgen dat het deze kleine Diva, want dat is ze echt vindt ze zelf, aan niks zal ontbreken.

Er wordt op haar leeftijdsniveau lekker met haar getraind, zo zwemt ze heel graag, natuurlijk volgen we een puppycursus en om haar goed bewust te laten worden van haar lijf staat body-awareness op het programma, maar een heerlijke wandeling in de vrije natuur met vrouwtje hoort er natuurlijk ook bij. Hierbij wordt uiteraard ten alle tijde haar leeftijd in de gaten gehouden. De sociale interactie hebben de honden vaak onderling al wel, Cato leert heel veel van haar oma Indy, er is immers geen duidelijker taal als hondentaal.

 

Cato
Cato
Cato

 

Cato 6 maanden
Cato met mama Ziva